miksi tänään

Runoilija AngelEyedDevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

comeback of insanity.
 

Miksi tää on susta ihan oikein
Onko kivaa leikkiä?

Miksi haluat torjua
Onko helppo kieltää?

Miten voit vaan seistä ja katsoa
Nyt kun muutkin tietää

On niin kivaa torjua mun tunteet
ja sanoa etten tarkoita

Miten sä voit nauraa ja sanoa etten rakasta

Selite: 
miksi tänään?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteellinen itsetutkimuksellinen runo, joka vie syvyyksien kysymysten luokse, pohjattomuuteen. Koska näihin löytää vastauksia, huomennako vaiko ei ikinä.

Samahan tuo, mitä muut luulee tietävänsä, kun itse vain tietää mitä tuntee. :)

 

Käyttäjän kaikki runot