veljen paras ystävä

Runoilija AngelEyedDevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

comeback of insanity.
 

Kävelet pois ja takaisin

Hymyilet niinkuin aina ennenkin

Ja tunteeni ovat epäaitoja
Niin haluan uskoa

Olet kaikkea mitä en voi ottaa
Olet menneisyyttä
Koskemattomuutta
Ystävyyttä
Arvostusta
ja sitä helvetin suloisuutta

Et voi vain kävellä pois ja takaisin
Vaikka teetkin sen vain nyt
Etkä edes tiedä olleesi poissa tästä
Pienen varjon elämästä

Selite: 
en tahtonut pidätellä ihastusta tänään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot