jalopeura

Runoilija quicksilver

kauriin silmät mutta leijonan harja 
ja sydän
auringon kultaa tulvillaan 

pedon vietit mutta saaliseläimen herkkyys 
kaikki aistit
äärimmilleen viritetty 

niin kuin näitä paremmin tietämättä
peuraksi nimitetään
niin sinäkin olet 
vähän väärin ymmärretty 

mutta niin jalo rakkaani 
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidokasta ja kaunista kerrontaa. :)
Meissä on monta ulottuvuutta.
Monia olemuspuolia on meissä mokomissa..
 

Käyttäjän kaikki runot