anna minun olla se nainen

Runoilija quicksilver

tänä syksynä 
ota minut mukaasi vuorille

rakennan sinulle pojan
tunturituulen tuoksusta,
jäämeren rannan kivien suolasta, 
merikotkan pyrstösulista,
kuivatun turskan vapauden mausta

teen sinulle tyttären
auringon ensi säteistä
kivijättien välissä,
korkeimpien huippujen lumesta,
äärettömän maiseman rakkauden huumasta

anna minun olla se nainen
jonka otat mukaasi vuorille
elämäsi jokaisena syksynä
Selite: 
nuuskamuikkuseni ♡
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista rakkautta
Kaunis runo.
Kyteehän sisälläsi tuli, sillä vuorten pakanajumalat ovat luonnoltaan julmia ja viima kylmä.
 

Käyttäjän kaikki runot