tuulikello

Runoilija quicksilver

minä olen tuulikello 
pienistä asioista kilahdan 

sinä hellä tuulenvire 
soitat minulla kauniin sävelmän 
Selite: 
https://rakkausrunot.fi/runot/4324/282010/taikahuilu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti koottu
Herkkyys on hyve sillä siihen sisältyy ne hennoimmatkin elämän kauit !
Kaunis
Minulle tämä on kaunis runo vastavuoroisesta rakkaudesta. 
hieno pieni kokonaisuus. hyvin sanoitettu.
Mainio! :)
Onpas söpö runo! Kilahtaminen on tuttua mutta onneksi oma kallioni pitää minut tervejärkisenä. Tämä oli hieno muistutus siitä. Pitäisi olla kiitollisempi joka päivä heistä, jotka meille annetaan tueksi ja turvaksi. ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot