polku yhdisti meidät

Runoilija quicksilver

saavuimme sinisen järven rantaan
lumihuippuiset tunturit täyttivät taivaan
ja veden pinnan

rinta rinnan
kuljimme tähän asti
ja tästä lähtien

katsoimme silmiin,
näimme
toinen toisemme;
itsemme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito kohtaaminen on hyvin voimaannuttavaa. 
kiehtova polku :)
Se on juuri noin löytää toisesta itsensä,ehkä juuri se on rakkauden - yhteinen ydin.
Kaunista kerrontaa
Kyllä me sosiaalisia verkostoja tarvitsemme.
 

Käyttäjän kaikki runot