tiistain toiveuni

Runoilija quicksilver

aamupäivällä tiskivesi
on lainehtiva meri
tai ruusuntuoksuinen vaahtokylpy

maailma on eri

siellä joku pitää meidän puolta 
joku pitää meistä huolta

ja sen keskellä kaunis nainen minä
aina osaan ja pystyn ja jaksan
sanon vain kyllä ja tahdon

mutta hetkessä aika on 
syönyt altaasta vaahdon
vesi samentunut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Myönteistä on se, että näkee itsensä kauniina <3
Todella tärkeää on arvostaa kohtuullisesti itseään.
 

Käyttäjän kaikki runot