aurinkoni

Runoilija quicksilver

minulla on 
kylmä kivinen kuori 
ja pimeä puoli 

vain sinun kultainen loisteesi saa
ihoni hohtamaan hopeaa
Selite: 
t. kuusi ♡
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aurinko on ihmeellinen,mutta ei kivinen kuorikaan ole paha. Runo jäi soimaan mieleen
No jopas on hupaisaa. Vastsakohdat täydentävät toisiaan.
Romanttista :-)
 

Käyttäjän kaikki runot