tulen ja jään maa

Runoilija quicksilver

läheisyydestäsi sulaa ihoni 
liekistäsi palaa haluni 

ikiroudan maassa me olemme 

tulisia
kuin tulisija 
täynnä koivuhalkoja 

keskellä lumen ja jään

vieri vieressä 
toistemme liekkiä ruokkien

ikiajoiksi syliisi tulen ja jään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuoruuden kuuma tuli polttaa juuri niin kuin on tarkoitettu,sillä kuuma laava jättää ikuisen poltteen. Todella hyvät sanalliset kerronnat,jotka eivät jätä kylmäksi.
Upea
Hieno runosi,pidän kovasti.
 

Käyttäjän kaikki runot