Merkityksetöntä

Runoilija Neiti Kevät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilvessä pilvimarjoista
 

A1.
Kun huhtikuussa
täällä sataa lunta
Japanissa kukat irtoavat puista
enkä muista tärkeitä asioita

A2.
Asfaltti on jo sula
kun pyöräilen talosi ohi
mielessäni ne aurinkolasit
jotka tilasit Italiasta

B.
Lopulta muistan kaiken
sen minkä pitääkin
Lopulta tiedän tarkalleen
kenen oveen koputin
Lopulta voin ajatella
sinua ja huomata
perhosten pysyvän paikoillaan

A3.
En varonut mitä halusin
sen kuitenkin sain
olit boheemi ja suoraselkäinen
täynnä salaisuuksia ja sointuja

A4.
Kevät paljastaa kaiken
kääntää asiat ympäri
jättää jäljelle tunteen muiston
ja kasvoille vinot hymyt

B.
Lopulta muistan kaiken
sen minkä pitääkin
Lopulta tiedän tarkalleen
kenen oveen koputin
Lopulta voin ajatella
sinua ja huomata
perhosten pysyvän paikoillaan

Selite: 
tämmöstä tänään
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau kun tämä on kaunis. Tulee hirveästi mielikuvia. Omenankukat ja tietty perhoset ja kaikki.

Tykkään kovasti.

Vau kun tämä on kaunis. Tulee hirveästi mielikuvia. Omenankukat ja tietty perhoset ja kaikki.

Tykkään kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot