Vihreä paita

Runoilija Neiti Kevät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilvessä pilvimarjoista
 

A1
Tyhjä pää hurisee
autonmoottorin tahtiin
eilen kaikki oli ennallaan
ja kuitenkaan ei mikään

A2
Vajaiden yöunien voimalla
aistin vihertyvää maisemaa
saman värin uutuustunika
hipoo kevyenä ihoa

B
Hei me muututaan
enemmän omiksi itseksemme
samalla kauemmas toisistamme
Hei me väitetään
että kaikki tiedetään
hetken verran vain eletään
Hei vielä me muistetaan
kuinka kevät laulaa
miten uskallettiin ja kaduttiin

A3
Asiakaspalveluääni
kyselee viihtyvyyttä
vaellan kenkien seassa
kuin ahtaassa unessa

C
En siirrä käsiäni pois
kosketuksesi alta
En pelkää katsettasi
hapuilevia sanojasi

Selite: 
silkkaa inspiraatiota
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot