jossain, missä varpaat eivät palele

Runoilija Neiti Kevät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilvessä pilvimarjoista
 

Aurinko suuteli jo paljaita käsivarsia, lempeä tuuli löysi hiukset.

Jalat kohtaavat lämpimän maan
Ruoholle ja hiekalle laskeutuvat lepäämään.

pakkasen ja pimeän jälkeen.

Siellä, missä yöilma täyttyy eksoottisista soinnuista
Helähtävät viinilasi, nauru, laulu, elämä.

Kai joskus voin antaa kehoni ja mieleni virrata
etelänmeren rytmien mukana.

Selite: 
kylymä. ja kun sivusto heitti pihalle niin piti kirjoittaa uudestaan ja tuli huonompi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aurinkoinen runo, veit runollasi välimerelle. hyvä runo . (Minutkin on heitetty ulos kerran, :)))

 

Käyttäjän kaikki runot