Piirtelen

Runoilija Neiti Kevät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilvessä pilvimarjoista
 

Musiikin lailla
hiipivät kätesi
tekevät matkoja
spontaanisti

Soita minua!

juuri niin hiljaa
etten tahdo sinun lopettavan

juuri niin varmasti
että tiedän kenelle kuulun

Hengitän sinua tähtikirkkaassa yössä

Hehkun, säteilen, loistan!
Olen minä, enemmän minä!

Yöllä kuuntelen hengitystäsi
Rauhoittavaa ääntäsi
Oman vereni kohinaa

Mielessäni ajatus
Tahdon olla vierelläsi
vielä huomennakin.

Selite: 
Lisää hyviä ideoita?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

oi miten kaunis. kohisee jotenkin. vau. <3

Kiva toi toisella soittaminen tässä, vaikkei se aina oikeasti kivaa olekaan.

Tämä oli ihana, tältä minusta tuntui juuri eilen. Tunnerikas, mutta persoonallisesti toteutettu. Pidin mahdollisesti liikaa :---))

 

Käyttäjän kaikki runot