Hetki kaupungissa

Runoilija Neiti Kevät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilvessä pilvimarjoista
 

A1
Jalkoja alkoi särkeä
jo aikoja sitten

mutta kipua en huomaa
kaupunki sen voittaa

nauruni kiirii
pitkin kapeaa katua

kohta lyhdyt jo syttyvät

A2
Kiviseinä on karhea
iltapäivän lämmittämä

auringonkeltainen

voikukka silmänsä sulkeneena
miettii
onko yöllä viileää

B
Venytetään illansuuta
unohdetaan aika
lasketaan kujien kissat

ollaan kuin aateliset
tunnetaan tanssin taika

A3
Otsaan jäi kuhmu
ikkunaluukun kulmasta

reppuselkään nukahdin
ei jalat enää jaksaneet

B
Venytetään illansuuta
unohdetaan aika
lasketaan kujien kissat

ollaan kuin aateliset
tunnetaan tanssin taika

Selite: 
tuohon hetkeen takaisin<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot