Kun vain rakastaa

Runoilija miizii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pakahdun, nyt kyyneliini puristun,
tunsin sen, kaukaisen rakkauden.
Menit pois, ees hetken aikaa hän
mulle antanut ois..**
 

mikä on oikein, mikä väärin.
kuka saa myötätunnon, kuka säälin.
kuka toista koskettaa, eikä tahdo erottaa,
edes toisen iloa tuskistaan.

Kuinka moni on sillä tiellä,
kuinka moni on siellä vielä.
miten kaikki tapahtuu,
miten kukaan mihinkään sopeutuu.

kuinka vaarallinen onkaan tää pitkä tie
ja kuinka kauas se oikein vie.
miten kukaan jaksaa enää odottaa..

- jaksaa, kun toista rakastaa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot