Kaipuun kyynel..

Runoilija miizii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pakahdun, nyt kyyneliini puristun,
tunsin sen, kaukaisen rakkauden.
Menit pois, ees hetken aikaa hän
mulle antanut ois..**
 

Rakastuin, kun vuosien unesta havahduin.
Pelästyin, en ollut pitkään tuntenut niin.
Halusin sut omaksein, vain viedä syleilyyn.

**Pakahdun, nyt kyyneliini puristun,
tunsin sen, kaukaisen rakkauden.
Menit pois, ees hetken aikaa hän
mulle antanut ois..**

En sitä ymmärrä, kun on niin lähellä.
Se kaikkein kaunein asia,
mut silti niinkin kaukana,
ettei yllä koskea, vain katsoa.

Uneksin, haaveilen kosketuksesta sun.
Rakastun, taas uudelleen hymyysi sun.
Unohtaa, en voi sua milloinkaan.

**Sinuun hauras jälki jäi,
kun kosketin sua näin.
Miksi kaukana on niin,
mut silti koskee silmiin.
Vaan ei yllä koskea, vain katsoa..**

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot