Sä tiedät sen

Runoilija miizii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pakahdun, nyt kyyneliini puristun,
tunsin sen, kaukaisen rakkauden.
Menit pois, ees hetken aikaa hän
mulle antanut ois..**
 

Luulen niin, olen siitä aivan varma.
En jaksa enää kuvitella, että teeskentelet.
En jaksa enää toivoa, että luulet olevasi jotain.

Haluan uskoa, että olet erityinen.
Että olet tarkoitettu minulle.
Haluan sinun tietävän, että haluan sinut.
Sä tiedät sen.

Voit luulla, että tarkoitan muuta. Ajattelen toisia.
En.
Olet minulle rakas.
Tärkeä. Välitän sinusta.
Älä anna minun mennä.
Pakota minut jäämään.

Minusta tuntuu pahalta.
Tunnet sen.
Tiedän sen.
Kosketa minua, tarvitsen sitä, tarvitsen sinua.

Anna minun mennä. Anna minun kulkea omaa tietäni.
Minun tieni.
Se on vaikeaa ilman sinua.
Kuinka vaikeaa se on kanssasi.

Miksi työnnät minut pois.
En halua että lähdet.
Miksi et anna minun olla.
Miksi pakotat minut jäämään.

En tajua.
Kaikki on niin sekavaa.
Silmäni sumenevat.
En näe sinua.
Miksi en näe sinua.
Olet kadonnut.
Kadotin sinut.
Minne menit.
Miksi jätit minut.

Älä mene.
Pakota minut jäämään.
Älä anna mun mennä.
Jää mun viereen.

Päästä mut pois.
Haluan olla vapaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot