Jos maailma nukahtaisi

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

Puhu minulle
jokin liikkuu sydämessäni
raskaasti eteenpäin

Minun haaveissani
rakkaus ja musiikki yhdistyvät
ja ihmiset hymyilevät

Lapset leikkivät vapaasti
ilman että sotien jalat
ovat kamppaamassa heitä mukaansa

Tuhannet tarinat
tulisivat kerrotuiksi
ilman sydänsuruja

Jokainen olisi yhtä
erilaisuudessaan
minun haaveissa

Kunpa saisin herätä aamuun valkeaan
joka puhdistaisi tämän maan
veisi mukanaan pimeyden
ja nostaisi minutkin ilmaan voimallaan

Hyvää yötä maailma
nähdään taas huomenna

Selite: 
Lapsen oikeuksien päivä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot