Jokaisessa hetkessä

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

Elämä on pieniä kohtia
sirpaleita lasipurkissa
ääniä korviesi välissä
purkautumattomia tunteita

Hetki joka erottaa aamun ja yön toisistaan
osaa arvostaa lintujen laulua
näkee taivaan rakennusten yllä
kaupungin valojen sokaisemana

Elämä on turhuutta
ensihumala piilossa
itsensä vahingoittamista
muiden katseilta suojassa

Ajatus joka yhdistää ajan ja tunteet keskenään
menneisyys elokuvana
saa kaiken näyttämään paremmalta
kuolema loppukohtana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot