Sinä et tahdo samaa

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

ymmärrän kaiken
vaikka ajatukset eivät löydä kotiaan
sydämenlyönnit pitävät minut hereillä öisin
ne lyövät epätasaisesti

ymmärrän ettet halua olla minun kanssani
en minäkään kestä itseäni
mutta joudun tyytymään tähän
ja jätän sanomatta kaiken sen

mitä haluaisin kanssasi
nukahtaa ympärillesi
herätä ennen sinua
jotta voin kuunnella hengitystäsi
katsella nukkumistasi
nähdä miten silmäsi avautuvat aamulla
miten hymyilet ja silmäsi loistavat
kirkkaammin kuin mitkään tähdet

voisin tuntea sinut vierelläni
haluaisin vain kuulla äänesi
mutta ne sanat jäävät kuulematta
mitä toivoisin sinun sanovan

toivon vaan että sinä löydät jonkun
josta pitäisit yhtä paljon kuin minä sinusta
ja minä löytäisin jonkun
joka pitäisi minusta edes hieman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot