Enkä mä oleta kenenkään ymmärtävän

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

Todellisuudesta irtaantuminen
olen väsynyt kamppailemaan itseni kanssa

Jokin alkukantainen voima pakottaa minut polvilleni
ehkä joskus aika on vielä puolellani

Valokuva joka tuli vainoamaan minua
poltan kynttilän ja katson miten se palaa loppuun
kaiken tämän ajan jälkeen, yhä kaipaan sinua

Minä haluan nähdä miltä silmäsi näyttävät surullisina
toivon vain ettet pidä minua yhtään hulluna
sillä en ole aina samanlainen
ja minun silmäni ovat heikot ja väsyneet

Hukutin sut mun sanoihin
joita mietin aina liikaa

Aloin vihaamaan junia
joissa ei ole minulle paikkaa
niissä on vain sinun katseesi ja katkeria muistoja

Elän tämän miekan kanssa
eikä kukaan pysy muuttumattomana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat ja tilanteet sinkoilee sinne tänne..mutta sanoma on selvä.Hieno runo!

Älyttömän hieno runo. Yllättäviä rinnastuksia!

"Minä haluan nähdä miltä silmäsi näyttävät surullisina"

^ upea kohta runossa!Kirjoitat todella hienosti ja melankolisesti.Tykkäsin :)

Kaunis runo, mistä välittyy voimakkaasti ja hienosti tunteet. Hyvin kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot