mistä taivas tehty on

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

en halua kirjoittaa sinulle
en halua kirjoittaa sinusta
pitkästä aikaa... elän tässä maailmassa

jossain muualla
unissani mua suutelet

et halua minua luoksesi
et halua minua luoltasi
niin vähän aikaa... elän tässä maailmassa

jossain muualla
unissani mua suutelet

ilman mua
voit olla onnellinen
ja mun kaa
tuntea kaiken sen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot