Tabula rasa

Runoilija b94e781115c31b112414ffedc08b45ec

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.12.2018 9:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joku joka rakastaa musiikkia... ja haluaa nähdä maailman
 

Kun opit virheistäsi
opit elämään itsesi kanssa
ja tulet näkemään asiat
niinkuin ne eivät koskaan ole

Tyhjennä mielesi
sanat ovat liikaa
ne saavat jäädä
kiinni menneeseen

Onko ruoho vihreämpää kuvitelmissasi
vai onko se tallattu
niinkuin itsetuntosi
haaveet mukanaan maahan

Voit lentää
jos uskot niin
ja nähdä kerrankin
miten kaatuvat muutkin

Koskaan ei ole myöhäistä
aloittaa alusta
ja muistaa että aina
voi pyytää apua

Uusi alku, tyhjä taulu
maalaa itsesi väreillä

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa sopivasti sanottu.
Menneet ovat menneitä ja unelmia on kasapäin. Uusi alku ja päivän värit valitaaan joka päivä.

terveisin Metsätähti

tää oli upea, tykkäsin kovasti! <3

Mie tykkään lekutella vareskraakan siivin.
 

Käyttäjän kaikki runot