Nimetön

Runoilija TähtiinKirjoittanut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähetit varjot päälleni kertomaan siitä, miten lopullista kaikki nyt on.
 

Enkelin siivet katkenneet
tyngät mustaksi korvennettuna yhä savuaa
silmäkulmissa verikyyneleet
eivätkä jalat kanna raskasta taakkaa

Maahansyöstynä ja hyljättynä
kulkee yksinäinen
pettymys toisensa jälkeen
aina taakkanaan
ei kyyneleitään saa loppumaan
eikä pinnalla kytevää tulta voi sammuttaa

ne ovat kivun liekit
julmasti hyväilevät
ja polttavat mukanaan
viimeisetkin hyvyyden rippeet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runosi . Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot