Valhekuvia

Runoilija TähtiinKirjoittanut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähetit varjot päälleni kertomaan siitä, miten lopullista kaikki nyt on.
 

Hiukset solmittu kireälle nutturalle
kasvot kalman kalpeaksi maalattu
silmät hehkuvat syvää mustaa
tuuheat ripset kuin korpin siipisulat

huulet niin punaiset
kuin ruusu ja valtimosta karannut veri
olisivat rakastuneet
ja kutoutuneet yhteen

kasvot on maalattu piiloon
kauniin kerroksen alle
naamio on valmis

päälle leninki
ohuesta harsomaisesta kankaasta esiin luotu
helmen valkoinen
hämärässä peittää alleen kauniisti kaiken
mutta auringonpaisteessa
paljastaa totuuden

pinnan alta löytyy pelkkää tyhjää
oikea minä on poissa
nyljetty irti tylsällä veitsellä
jotta valepuku sopii ylle siististi
ilman vastaan hankausta

väkivalloin luotiin naamio
kalvakka harhakuva
jotta muut voisivat hyväksyä
osaksi kaunista maailmaansa

valhekuvia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää kiristää otettaan lukijasta pikku hiljaa kuin jokin kidutuskoje... koskettava

On tärkeää päästä kahleista vapauteen.

 

Käyttäjän kaikki runot