Nimetön

Runoilija TähtiinKirjoittanut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähetit varjot päälleni kertomaan siitä, miten lopullista kaikki nyt on.
 

Ja ne mustelmat
orastavan aamun kajossa tummuvat
ei olekaan kipeää väkivaltaa
vaan muisto siitä
kuinka halusit lähemmäs
miten kosketus ei ollut tarpeeksi
miten tumman purppuraiset sormenjäljet
ovat lämpöisiä, pehmeää untuvaa
kaulalla
selässä
käsivarsia pitkin
alas lanteille ja pakaroiden pintaan

Lempeitä kuiskauksia rakkaudesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi koskettaa

 

Käyttäjän kaikki runot