Nimetön

Runoilija TähtiinKirjoittanut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähetit varjot päälleni kertomaan siitä, miten lopullista kaikki nyt on.
 

Käärmeen silmiä tarjoan itselleni
aamiaiseksi
suodattamaan elämän myrkyt
pois minusta
Hämähäkin seitit sekoitan
teeni joukkoon
kietomaan sisukseni lujemmin kasaan
jotten murtuisi
Scorpionin pistimiä rupikonna muhennoksessa
kauniisti aseteltuna lounaaksi
tekemään minusta tappavamman
kuin pääni sisällä vellova myrsky
Lopuksi
petoeläinten kynsiä pallokalan kera
muuttamaan minut
niin voimakkaaksi
että kestän tämän maailman pimeyden
hukkumatta itseeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea! Pitää olla vahvempi kuin kipu sisällä ja sen kirjoitat upeasti. Suosikki.

 

Käyttäjän kaikki runot