Nimetön

Runoilija TähtiinKirjoittanut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähetit varjot päälleni kertomaan siitä, miten lopullista kaikki nyt on.
 

Leikittiinkö joskus
oikeasti elämää
oltiin niin aikuisia

Surkeita
säälittäviä räkänokkia

Tiedettiin kaikesta kaikki
ja enemmänkin

Vuosia myöhemmin
elämää kauan kirkkain lasein katselleina
todetaan päihtymyksen hurmiossa
ettemme tiedä mistään mitään

Elämä kusi silmään
eikä edes huomattu
miten näin pääsi käymään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin realistisesti
elämänmakua ja paljon

että niinkin voi käydä

tuo ikuisuus on aika jännä juttu

pidin todella paljon runosta

 

Käyttäjän kaikki runot