Virhekappale

Runoilija TähtiinKirjoittanut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 13:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähetit varjot päälleni kertomaan siitä, miten lopullista kaikki nyt on.
 

Olen syntynyt väärinpäin
takoperin
parittomana, jaottomana
ilman järjestyslukua

Syntymäkoruna hirttosilmukka
napanuorasta punottu
silloin jo tiedettiin
ei sovi tähän maailmaan
tämän taivaan alle

Silmät taittavat vain mustaa
pimeyden valoa
kerroksittain
aste asteelta tummempana
painaa silmät umpeen
-sokea hölmö

Olen syntynyt väärinpäin
nurinperin
kuulumattomaksi, osattomaksi
ilman määränpäätä

Vaaleanpunaisista haavekuvista
syntyi virhelapsi
viallinen kappale
minä

Ei palautusoikeutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hirttosilmukasta itse selvinneenä terveenä saan kylmät väreet lukiessa tätä

 

Käyttäjän kaikki runot