Pieni lapsi

Runoilija Laura75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni lapsi ei tiedä mitä tehdä.
Pieni lapsi ei osaa toimia.
Pieni lapsi kasvaa huudoilla.
Pieni lapsi pelkää aikuisia.
Pieni lapsi kasvaa lyönneistä.
Pieni lapsi kasvoi aikuiseksi.
Pieni lapsi ei tiedä mitä tehdä aikuisena.
Pieni lapsi ei osaa toimia aikuisena.
Pieni lapsi saa aikuisenakin lyöntejä.
Pieni lapsi pelkää olla aikuinen.
Pientä lasta ei opastettu oikein elämään.
Pieni lapsi, pieni lapsi, miten sinua saisi opetettua?
Pieni lapsi, pieni lapsi, miten oppisit luottamaan?
Pieni lapsi, pieni lapsi, miten sinua ei voisi olla rakastamatta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot