Palapeli

Runoilija Laura75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma odottaa minua.
En uskalla lähteä tuntemattomaan.
Maailmaan tuntemattomaan ilman sinua.
Aloittaa kaikki alusta.
Rakentaa palapelinsä uudelleen.
Pala palaselta koota kokonaisuutta.
Kerätä maasta pudonneet palaset.
Palapeliä valmiiksi en saa.
Yksi palanen puuttuu. Sinä veit sen mennessäsi.
Saisinko sydämeni takaisin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot