Nämä päivät, nämä yöt

Runoilija Laura75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itkenyt nämä päivät ja yöt olen.
Valvonut nämä päivät ja yöt olen.
Pelännyt nämä päivät ja yöt olen.
Miettinyt nämä päivät ja yöt olen.
Haaveillut nämä päivät ja yöt olen.
Odottanut nämä päivät ja yöt olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot