Sydän pakahtuu

Runoilija Laura75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän pakahtuu rakkaudesta.
Sydän pakahtuu tuskasta.
Sydän pakahtuu odotuksesta.
Sydän pakahtuu pelosta.
Sydän pakahtuu onnesta.
Sydän pakahtuu ikävästä.
Sydän pakahtuu elämästä.
Sydän pakahtuu sinusta.
Sydän pakahtuu meistä.
Sydän pakahtuu rakkaudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot