Tieämätön tulevasta

Runoilija Laura75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi kuinka komealta näytätkään kuvissa.
Kuvissa jotka ovat meidän yhteistä menneisyyttä.
Menneisyyttä, jossa naurettiin.
Naurettiin, koska oltiin onnellisia.
Onnellisuus, joka olikin harhaa.
Harhaa, koska tulit onnettomaksi.
Onnettomaksi, koska et tuntenut että olin se oikea sinulle.
Se oikea sinulle olin kuitenkin monia vuosia.
Monia vuosia, jolloin luulin että meidän tarina on aina ja ikuisesti.
Aina ja ikuisesti, jota vannottiin moneen kertaan.
Moneen kertaan minä kärsin, moneen kertaan sinä kärsit.
Kärsimme tälläkin hetkellä tästä välimatkasta.
Välimatka joka on tuonut tuskaa.
Tuskaa kärsimme tietämättömyydestä.
Mutta tiedämme, että rakastamme toisiamme valtavasti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot