haluan vain sinut jos uskallan

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ja mikä saatanan
järki tässäkin on

aina jäädä kiinni
ja kiintyä

toivoa, että
pienet eleet
joita yritän lukea
tarkoittavat sitä
mitä minä niiden
toivonkin tarkoittavan

analysoin kaiken

käveletkö tolpan
toiselta puolelta
vai tuletko kanssani

mistä puhut
kuinka paljon
ja kuinka kovaa

kummalle puolelle
pöytää istut
ja mitä tilaat

poltatko tupakkasi
niin, että minä
tumppaan ensin

sanotko
soitellaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ensin närkästyin kun luin,
lopulta huomasin piirteitä itsessäni,
analysoin ihmisten käyttäytymistä.
varsinkin minun rakkaimpiani,
kävelevätkö he samalta puolen vai eri puolen tolppaa.
en voi kuin kiittää, arvostan tätä. : )

mielenkiintoisia havaintoja tekevä teksti. arkihavainnointia parhaimillaan, sanoisin.

ensin närkästyin kun luin,
lopulta huomasin piirteitä itsessäni,
analysoin ihmisten käyttäytymistä.
varsinkin minun rakkaimpiani,
kävelevätkö he samalta puolen vai eri puolen tolppaa.
en voi kuin kiittää, arvostan tätä. : )

mielenkiintoisia havaintoja tekevä teksti. arkihavainnointia parhaimillaan, sanoisin.

 

Käyttäjän kaikki runot