irtipäästämisen vaikeus

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

häivy elämästäni
vie mukanasi pehmeät kätesi
himoitseva katseesi
ja rakastava sylisi

ei, älä mene
pysy tässä ja pidä kiinni
tiedät mistä pidän
ei kukaan ole parempi
älä lopeta

teet minusta paremman
kun olet täällä
vihaan itseäni
kun olet poissa

anna minun olla
tämä kärsimys
ei ole sen arvoista

silti palaat aina
ja minä en käännytä sinua pois
jonka jälkeen kaikki alkaa uudelleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot