toivottavasti en koskaan unohda

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en koskaan halua
olla yksi niistä
joita aikuisiksi kutsutaan

en koskaan halua
unohtaa miltä
nuori ja järjetön
rakkaus tuntuu
ja kuinka paljon
joskus sattuu

kuinka nopeasti
auringossa kuivuu

haluan aina jaksaa
nauttia kuivasta siideristä
ja kesäiltojen
poishiipivästä lämmöstä

enkä koskaan unohtaa
heitä jotka ovat
minusta tämän
ihmisen tehneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tuo viimeinen säe

Komia runo
 

Käyttäjän kaikki runot