häävala

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se maaliskuinen ilta
oli loppuelämäni ensimmäinen päivä
tiesin heti, haluan sinut

ja sen jälkeen
olet näyttänyt minulle
kuinka kauniina
päivät voivat ohittaa toisensa
ja miten turvassa
voikaan tuntea olevansa

rakkaudellasi olet parantanut minut
sitonut haavat umpeen
ja antanut minun uskoa taas

en koskaan tiennyt
miten syvältä tunne voi repiä
ja kuinka paljon joskus sattuu

olet rikoskumppanini hyvässä ja pahassa
eivätkö mitkään maailman sanat
riitä kertomaan kuinka paljon sinua rakastan

ole kanssani aina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihastuttavan kaunis:)

ihanan kaunis rakkausruno, johon voin samaistua. Kauniisti kirjoitettu. Voi kunpa itse osaisin vielä kirjoittaa varsinaisia rakkausrunoja! Mutta tämä on ihana, selvästi tunteella kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot