vitun sika

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

eivät suut kauaa
hiljaa pysyneet
eikä saastaiset tekosi
minulta piilossa

sinä päivänä ymmärsin
että olin päästänyt
sinut kuorieni alle
vaikkei niin koskaan
pitänyt tapahtua

en odottanut sinulta mitään
ja sekin oli liikaa

vihaan sinua
tai ainakin haluaisin
mutta silti avautuu
oveni joka ilta

Selite: 
fyysinen suhde, josta en koskaan halunnut ajatella mitään muuta. toisin kävi ja siipen tuli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tunnetta
 

Käyttäjän kaikki runot