läpivirtaavat ihmiset

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mikään ei ole niin
miten kuvittelin
vielä vuosi sitten

monien iltojen hetket
virtaavat ohi
viisareiden madellessa
ja tajunnan kadotessa

olen jo niin monen
väärän ihmisen
kohdalle pysähtynyt
ja toivonut kaiken
olevan tällä kertaa erilaista

ja miltei yhtä monta kertaa
olen saanut ymmärtää
ettei taaskaan minun
kosketukseni
riittänyt pitämään
heitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa kuitenkin pysähtyä... jottei se oikea menisi ohi... :)

Haikean Kaunis, Hieno ja Omaperäinen runo.
Pidin.

Kannattaa kuitenkin pysähtyä... jottei se oikea menisi ohi... :)

Haikean Kaunis, Hieno ja Omaperäinen runo.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot