rakkaani, rakkaani

Runoilija ohlove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2023 5:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minun käteni sopii
niskasi kaareen täydellisesti
mutta pelkään
että sen muoto muuttuu
eikä käteni enää vaella ihollasi

menen yläkertaan
yhteiseen sänkyymme
otan varovasti kiinni
ettet herää ja huomaa
kosteita poskiani
toivottavasti haluan jäädä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot