Syksyfiiliksiä

Runoilija Riksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 5.12.2021 14:19

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1982

Olen tykästynyt erityisesti riimirunoihin. Riimien myötä runoon syntyy kiva sävel ja rytmi. Välillä tulee runoiltua enemmän, välillä vähemmän. Useimmiten runot kaipaavat jonkin teeman, tarkoituksen tai muusan. Kuulisin mielellään kommetteja tuotoksistani.
Suosittelen:
 

En ole yhtään syksyihminen,
niin ainakin luulin, ei - tiesin sen.
Tämä syksy sai mut pohtimaan,
asiaa uudelta kantilta katsomaan.
Syksy onkin aika kiva pakkaus,
kun on matkakaverina rakkaus.

Vaikka ovat jo takana aurinko ja kesä,
syksy tuntuu pitkästä aikaa lämpöiseltä.
Vaikka ulkona satais ja ois kylmä,
sää olis harmaa ja supertylsä,
niin mielessäin mun aurinko nyt paistaa,
säteet lämpöiset ajatuksissain loistaa.

Sateiset aamut, viileät päivät,
ihan toiselta nyt tuntuu illat pimeät.
Kunhan vain saamme olla yhdessä,
arkea ja juhlaa viettää yhteistä.
On vain me, ei nähdä muita,
ei ehditä tylsää säätä murehtia.

Syyssuukko ja hali,
niin onnellinen olen hani.
Kun yhdessä saamme kulkea,
sadetakit päällemme pukea.
Astella kohti talvea ihanaa,
kevättäkin suloista seuraavaa.

Selite: 
Syksy tuli ja olen niin onnellinen :) Tämä on julkaisemistani runoista järjestyksessään jo 111. ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot