Kohti kevättä uutta

Runoilija Riksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 5.12.2021 14:19

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1982

Olen tykästynyt erityisesti riimirunoihin. Riimien myötä runoon syntyy kiva sävel ja rytmi. Välillä tulee runoiltua enemmän, välillä vähemmän. Useimmiten runot kaipaavat jonkin teeman, tarkoituksen tai muusan. Kuulisin mielellään kommetteja tuotoksistani.
Suosittelen:
 

Jäi tauolle työt ja koulu
nyt hiipii luoksemme joulu.
Vihdoin on aika hengähtää,
syksyn kiireiltä levähtää.

On ollut syksy pitkä,
sää harmaa ja synkkä.
Mut mieli lämpöinen, keveä,
ei ollenkaan tylsä ja pimeä.

Tinderissä tutustuttiin,
sitten kahvilassa kohdattiin.
Sen jälkeen tyttö tämä,
on ollut yhtä hymyä.

Ollaan yhdessä touhuttu,
paljon juttuja koettu.
Toisiimme paremmin tutustuttu,
tulevaisuuteenkin pikkuisen kurkittu.

Ei Amor kai valinnassaan erehtynyt,
päätöksessään harhatielle eksynyt,
kun osui meitä kohden.
nuolen päällä rakkauden.

Hyvä tunne mulla on tästä,
ihana fiilis olla ihan vaan tässä.
Sinä ja minä yhdessä.
Sydän onnellisena meistä.

Mitä mahtaa tuodakaan,
uusi vuosi tullessaan.
Sen selvittää haluan,
niin mielelläin kanssas sun.

Voi kultamururakas,
oot juttu ihan paras,
minkä mennyt vuosi tarjosi,
kun polkumme meidän yhdisti.

Vaik ulkona on kylmä
ja pakastaa.
On mulla lämmin,
kun saan sua rakastaa.

On tienviittaan kirjoitettu tulevaisuus,
sen määränpää - vielä salaisuus.
Se askel askeleelta avautuu,
meille pala palalta paljastuu.

Tule - tulevaisuus odottaa,
katsotaan mihin se meidät johdattaa.
Aloitetaan matka retkellä,
kohti kevättä yhteistä.

Selite: 
Joulun pyhät innoittivat vähän runoilemaan ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot