Runotyttö ja runopoika

Runoilija Riksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 5.12.2021 14:19

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1982

Olen tykästynyt erityisesti riimirunoihin. Riimien myötä runoon syntyy kiva sävel ja rytmi. Välillä tulee runoiltua enemmän, välillä vähemmän. Useimmiten runot kaipaavat jonkin teeman, tarkoituksen tai muusan. Kuulisin mielellään kommetteja tuotoksistani.
Suosittelen:
 

Runotyttö löysi oman
runopojan tosi soman.
Nyt laukataan runoratsulla,
yhteisellä runopolulla.

Ollaan toisillemme muusia,
runoille aiheita ihan uusia.
Kirjoitetaan, luodaan runoja,
riimejä suloisen ihania.

Tykätään runoista isosti,
kirjoitetaankin niitä useasti.
Ollaan yhdessä tunteellisia,
lovena ihan avoimesti.

Nyt riimitellään yhteistä tulevaisuutta,
elämän mittaista haikua.
Keksitään päivä päivältä,
runoon uusia rivejä.

Vain aika yksin tietää miten pitkä,
on yhteinen matkamme tämä.
Ei anneta tämän meitä haitata,
vaan otetaan matka seikkailuna.

Taas mielessäin sut syliini suljen,
pitkin ruusuista runopolkua kuljen.
Kiitos murunen ihana,
että olet olemassa.

Takaa lasien vaaleanpunaisten,
elämää, arkea nyt katselen.
Iloisena, suukin reilusti hymyssä.
Onnellisena, sydän täynnä tähtipölyä.

Oi sentään miten olikaan ihanaa,
löytää oikea runopoika.
Muusa joka runoilemaan innoittaa,
kulta jota vihdoin rakastaa.

Selite: 
Voi ihanaa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot