Kesä meni jo ihana

Runoilija Riksu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2005
Viimeksi paikalla: 5.12.2021 14:19

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1982

Olen tykästynyt erityisesti riimirunoihin. Riimien myötä runoon syntyy kiva sävel ja rytmi. Välillä tulee runoiltua enemmän, välillä vähemmän. Useimmiten runot kaipaavat jonkin teeman, tarkoituksen tai muusan. Kuulisin mielellään kommetteja tuotoksistani.
Suosittelen:
 

Kesä meni jo ihana,
vaihtui syksyyn pikana.
Helteestä syyssateisiin,
jälleen taas siirryttiin.

Ei syntynyt kesäheilasta
suurta georomanssia.
Mut ystäviksi jäätiin,
ihan kiva juttu näinkin.

Kiitos neuvoista ja vinkeistä,
uuteen harrastukseen liittyvistä.
Sen verran kovasti innostuin,
että kätköilyä vielä varmasti jatkankin.

Vähän tylsää minkäs teet,
mut tervetuloa syyssateet.
Ehkäpä vielä myöhemmin,
löydän uuden geomurunkin.

Selite: 
Tämä runo kuvastaa fiiliksiä elokuun alusta, nyt tilanne taas jo toinen ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan piristävä runo, ei masenna yhtään niin kuin monet muut kesärunot näin synkkänä syksynä:)

 

Käyttäjän kaikki runot