Valaton

Runoilija Haukansilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 17.10.2021 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieli tarvitsee ärsykkeitä, voidakseen antaa käskyn toiminnan suunnalle ja voidaksemme määritellä olomuotomme, sijainnin, tason.
 

Väistän, hyppään sivuun.

En mene valalle!

Sinä siinä viivyt, odotat kohtausta.
Minä kuljen sivuttain, haluan vapautta.

Häpeä on aamupalani, häpeä on iltapalani.
Häpeä tunteiden kadosta, minne hävisit, milloin kahlitsit itsesi.

Olen valmis, sinä et.

Kun taivas räjähtelee, tiedän tulevan.

Olen valaton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot