Uskollinen itselleen

Runoilija Haukansilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 17.10.2021 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieli tarvitsee ärsykkeitä, voidakseen antaa käskyn toiminnan suunnalle ja voidaksemme määritellä olomuotomme, sijainnin, tason.
 

Usko,
uskaltava,
uskollinen,
uskonnollinen.

Mihin näistä voisi uskoa
tässä uskomattoman kovassa maailmassa?

Vaade,
vaatimus,
vaatimattomuus.

Vaaditaan ja uskotaan.

Niin paljon pitää pienen ihmisen kyetä.
Jos uskoo tarpeeksi, pieneneekö taakka
vai olisiko vaadittava sen jakamista,
lisättävä toisten taakkaa?

Umpikuja.

Selite: 
Stressin purkua...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot