Vahvuus

Runoilija Haukansilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 17.10.2021 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieli tarvitsee ärsykkeitä, voidakseen antaa käskyn toiminnan suunnalle ja voidaksemme määritellä olomuotomme, sijainnin, tason.
 

Mitä kovempi pinta,
sitä herkempi särkymään.

Riko jääsi,
anna pinnan elää,
valmiina ottamaan vastaan,
elämän kosketus.

Vahvuus ei ole voimaa,
se on heikkous,
koska se on
jotain särkyvää.

Luovu teräksestä,
sulata jää
ja
ole valmis tuntemaan,
tuulen henkäys pinnassasi.

Selite: 
Aito on aina aitoa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet miettinyt
olemusta ihmisen
hienosti :)
hyvä

Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot