Ystävyys

Runoilija Haukansilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 17.10.2021 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieli tarvitsee ärsykkeitä, voidakseen antaa käskyn toiminnan suunnalle ja voidaksemme määritellä olomuotomme, sijainnin, tason.
 

Jos minä olisin saari,
sinä olisit vesi ympärilläni.
Jos minä olisin pilvi,
sinä olisit tuuli, joka minua kuljettaa.
Jos minä olisin niitty,
sinä olisi suojaa tarjoava metsä.

Sinä olet minulle tärkeä,
ilman sinua en olisi minä sama minä.
Olisin eri minä ilman sinua.

Selite: 
Ystävilleni...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot