Muodollista

Runoilija Haukansilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 17.10.2021 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieli tarvitsee ärsykkeitä, voidakseen antaa käskyn toiminnan suunnalle ja voidaksemme määritellä olomuotomme, sijainnin, tason.
 

Käsite.
Rakkaus on.
Muoto on.
Ihminen on.

Sisältö on muodollista,
muoto riippuu muotoilijasta.

Mitä siis rakkaus on?

Jos muotoilija on
niin on myös hänellä muotoilijansa.

Rakkaus on monimuotoista,
moniselitteistä,
vivahteikasta,
täyttä muotoilua.

Selite: 
Filosofian alkeita ; )
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot